Prepaid Tiedonsiirtopaketit

Voit käyttää Saunalahden Prepaid -liittymissä tiedonsiirtoa (internet-palvelut) parhaiten käyttötarpeisiisi sopivalla tavalla.


Satunnaiseen käyttöön 
Jos käytät tiedonsiirtoa satunnaisesti, käyttö maksaa Saunalahti Prepaid ja Prepaid Plus -liittymän käyttäjille enintään 1,90 €/vrk, Saunalahti Prepaid Erikoispainos (Micro-SIM) -asiakkaille 0,66 €/vrk ja Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista -liittymän käyttäjille 0,99 €/vrk. Tähän hintaan voit siis käyttää rajattoman määrän tiedonsiirtoa kotimaassa yhden kalenterivuorokauden aikana. Maksimiveloitusraja on automaattisesti käytössäsi ilman erillistä tilausta.


​Säännöllisempään käyttöön
Jos käytät tiedonsiirtoa säännöllisesti päivittäin tai useamman kerran viikossa, soveltuu kiinteähintainen tiedonsiirtopaketti paremmin käyttöösi. Voit tilata tarpeeseesi parhaiten sopivan paketin helpoiten ja edullisimpaan hintaan osoitteessa lataa.saunalahti.fi.

Jos et voi tilata tiedonsiirtopakettia nettipalvelussa, voit tilata paketteja myös tekstiviestillä (paketin hinta veloitetaan liittymän pääsaldosta):
 

Maksimi nimellisnopeus
384 kbit/s

 • Kuukausipaketti 1 - 6,80 €  
  Tilausohje: lähetä tekstiviesti DATA384 numeroon 15020
 • Puolivuosipaketti - 29,80 € 
  Tilausohje: lähetä tekstiviesti DATA6KK numeroon 15020

Maksimi nimellisnopeus
1 Mbit/s

 • Kuukausipaketti 2 - 12,80 € 
  Tilausohje: lähetä tekstiviesti DATAMEGA numeroon 15020

Maksimi nimellisnopeus
4 Mbit/s

 • Viikkopaketti - 6,90 € 
  Tilausohje: lähetä tekstiviesti DATA7 numeroon 15020 
 • Kuukausipaketti 3 - 17,80 € 
  Tilausohje: lähetä tekstiviesti DATA31 numeroon 15020

Maksimi nimellisnopeus
21 Mbit/s

 • Kuukausipaketti 4 - 22,80 € 
  Tilausohje: lähetä tekstiviesti DATA21M numeroon 15020


Tiedonsiirtopalvelun nimellisnopeus on saavutettavissa oleva maksiminopeus. Tiedonsiirtonopeus vaihtelee riippuen päätelaitteen ominaisuuksista, sijainnista ja verkon kuormituksesta. Nopeuden tyypillinen vaihteluväli on 0,2 Mbit/s - palvelun nimellisnopeus. Tiedonsiirto ulkomailla veloitetaan aina erillisen roaming-hinnaston mukaan, katso roaming-hinnasto.

Huom! Voit tilata uuden tiedonsiirtopaketin, vaikka edellinen kausi olisi vielä kesken. Uuden paketin veloitus tehdään heti tilauksen yhteydessä. Tilattu tiedonsiirtopaketti (ja sen sisältämä nopeus) astuu voimaan kun edellisen tiedonsiirtopaketin voimassaoloaika on päättynyt.

Tilaustesi tiedot voit tarkistaa lähettämällä tekstiviestin STATUS numeroon 15020. Saat lisäksi muistutustekstiviestin 6 tuntia ennen viikko- tai kuukausipaketin päättymistä.

HUOM!  Jos olet ostanut Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistapaketin ja aktivoinut arvosetelin, joka oikeuttaa veloituksettomaan tiedonsiirtoon kuukaudeksi, et voi tilata viikko- tai kuukausipakettia ennen kuin arvosetelin oikeuttama veloitukseton tiedonsiirtokausi on päättynyt.