Sopijan vaihdot

Sisältö:

Ohje sopijan vaihdon tekijälle:

Sopijan vaihto -kohdasta voit siirtää liittymäsi uudelle sopijalle / asiakkaalle

1. Aloita painamalla linkkiä "Tilaa sopijan vaihto"

2. Valitse siirrettävä palvelut

3. Voit siirtää palvelut nykyiselle Saunalahden asiakkaalle tai täyttää uuden asiakkaan tiedot.

4. Kun olet täyttänyt uuden sopijan / asiakkaan tiedot ja klikannut painiketta "Hae tiedot" tai "Seuraava", voit tarkistaa tilauksen tiedot. Tarkista ja vahvista tilaus.

5. Lähetämme ilmoituksen tilauksesta uudelle sopijalle / asiakkaalle. Tilaus on voimassa 30 vuorokautta. Uuden sopijan / asiakkaan pitää hyväksyä tilaus 30 vuorokauden sisällä.

Palvelut siirtyvät, kun uusi sopija / asiakas on hyväksynyt muutoksen. Mikäli tilausta ei hyväksytä, palveluita ei voida siirtää. Lähetämme ilmoituksen, kun palvelut on siirretty tai jos siirtoa ei ole jostain syystä voitu toteuttaa. Tilauksen etenemistä voit seurata kohdassa Yleiset -> Sopijan vaihto

Uusi sopija / asiakas voi hyväksyä tilauksen Oma Saunalahti -palvelun kautta tai käyttämällä postitse saamaansa valtakirjaa.

Ohje uudelle sopijalle / asiakkaalle:

1. Klikkaa linkkiä "Selaa avoimia tilauksia"

2. Voit hyväksyä tilauksen klikkaamalla "Tunnistaudu pankkitunnuksillasi" -linkkiä.

3. Tunnistautudu pankkisi verkkopankkitunnuksilla.

4. Hyväksy tai peru tilaus.

5. Hyväksy tilaus ja toimitusehdot, jos hyväksyt siirron. Siirto tehdään vain jos yhteystietosi täsmäävät väestörekisterikeskuksen tietoihin.

6. Määrittele ilmaisille lisäpalveluille uusi salasana. Huom. kaikkia lisäpalveluita ei voida siirtää.

7. Sopijan vaihdon tilaus tarkistetetaan Saunalahden toimesta.

Yleistä

Voit tarkastella tekemiäsi sopijanvaihtotilauksia "Selaa avoimia tilauksia" -linkistä. Voit perua tilauksen, mikäli uusi sopija / asiakas ei ole ehtinyt hyväksyä tilausta.

Voit tarkastella avoimia tilauksia linkistä "Selaa avoimia tilauksia". Tilauksen voit hyväksyä kirjautumalla pankkitunnistukseen. Tähän tarvitset verkkopankkitunnukset, tunnistus toimii seuraavilla pankeilla: Nordea, Sampo, Osuuspankit, Säästöpankit/ Paikallisosuuspankit, Tapiola, Ålandsbanken.

Huom. Kaikki lisäpalvelut eivät siirry sopijan vaihdossa.

Veloitukset

Nykyisen sopijan / asiakkaan on maksettava kuluvan kuukauden puhelut, kunnes siirto on tapahtunut. Puhelut laskutetaan laskutuskauden vaihtuessa.

Nykyinen sopija / asiakas maksaa kuluvan kuukauden kuukausimaksun, mikäli kyseessä on Paketti-liittymä. Muissa liittymätyypeissä kuluvan kuukauden kuukausimaksu hyvitetään entiselle sopijalle.

Veloitus sopijan vaihdosta:

Sulje ikkuna