Toisen operaattorin numeron siirtäminen Saunalahden liittymään

 • Siirrettävä numero korvaa Saunalahden liittymäsi nykyisen numeron, joka ei siis siirron toteutumisen jälkeen enää ole käytettävissä.
 • Toisen operaattorin liittymän lisäpalvelut eivät siirry numeron mukana, vaan korvautuvat Saunalahden liittymässä käytössä olevilla palveluilla. Tilaa haluamasi palvelut sopimusta tehdessäsi.
 • Muista myös, että numeron voi siirtää ainoastaan numeron omistaja! Esim. liittymän käyttäjä ei siis voi siirtää numeroa, jos liittymä on jonkun muun henkilön tai yrityksen nimissä.
 • Prepaid-liittymien numeroiden siirtäminen ei ole mahdollista.
 • Toisen operaattorin fax-, data- ja vastaajanumeroita ei voi siirtää, eivätkä ne ole siirron jälkeen enää käytettävissä! Mikäli Saunalahden liittymässäsi on käytössä esim. fax- tai vastaajapalveluita, kyseiset numerot vaihtuvat siirron myötä toisiin Saunalahden numeroihin.
 • Numeronsiirtotilaus on sitova, liittymäsopimuksella on kuitenkin KSL:n mukainen 14 vrk:n peruuttamisoikeus, joka raukeaa ottaessasi liittymän käyttöön.
 • Saunalahti tarkistaa siirtäjän henkilötiedot Väestörekisterikeskuksesta ja luottotiedot Asiakastiedosta.
 1. Valitse valikosta Saunalahden liittymä, johon haluat siirtää toisen operaattorin numeron.
 2. Kirjoita siirrettävä puhelinnumero sille varattuun kenttään suuntanumeroineen yhteen ilman välilyöntejä tai muita välimerkkejä.
 3. Lähetämme välittömästi antamaasi puhelinnumeroon tekstiviestin, joka sisältää salasanan. Tarvitset salasanan tilauksen vahvistamiseen. Klikkaa "Jatka", kirjoita tekstiviestissä saamasi salasana sille varattuun kohtaan, ja klikkaa "Siirrä".
 4. Saunalahti hoitaa kaikki siirrosta aiheutuvat muutokset vanhan operaattorisi kanssa. Saat vahvistuksen numeron siirron varmistumisesta tekstiviestillä.
  Huom. Älä itse irtisano sopimustasi toiselta operaattorilta, koska sen jälkeen et omista numeroa enää etkä voi vaatia sitä itsellesi!
 5. Numero siirtyy ennakkoon ilmoitettuna ajankohtana. Sekä siirrettävä numero että nykyinen Saunalahden numerosi ovat käytössäsi siihen asti. Muistutamme sinua siirrosta tekstiviestillä vielä juuri ennen tapahtumaa. Siirto näkyy sinulle noin 10 minuutin pituisena katkoksena. Vaihda tässä välissä vanha SIM-korttisi uuteen Saunalahden SIM-korttiin. Mikäli puhelin ei löydä verkkoa heti vaihdon jälkeen, katkaise vielä puhelimesta virta ja käynnistä se uudelleen.
  Huom. Muista siirtää vanhalle kortille tallennetut puhelinnumerot uudelle SIM-kortille. Tämän voit tehdä kopioimalla tiedot ensin puhelimen muistiin ja sieltä uudelle SIM-kortille. Ohje
Tulosta

Sulje ikkuna